Snelle levering

Je nieuwe e-bike wordt bij je thuis afgeleverd op een door jou gekozen moment.

Swapservice & onderhoud

Onze e-bikes zijn built to last. Mocht er toch iets kapot gaan, dan wisselen we je e-bike gratis voor je om.

Maandelijks opzegbaar

Heb je je e-bike niet meer nodig? Dan zit je niet vast aan een lange looptijd.

TIP!

Fiets een van onze routes in en rondom Amsterdam. Met de e-bike zie je meer van de stad en omgeving. 

Een e-bike
huren

Wat neem je mee:

Neem contact op

Bereikbaar tussen 8.00 en 16.30 uur op doordeweekse dagen

Openingstijden & locatie

Locatie

Overtoom 572 Amsterdam

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 18:00 uur

Tarieven verhuur

  Standaard All-in
Per dag
€17,-
€24,-
Weekend (vrij - zo)
€51,-  €42,50
€72,-  €60,-
7 dagen
€119,-  €99,-
€168,-  €129,-

Verzekering verhuur

  Standaard All-in
Onderhoud normaal gebruik
Lekke band
Garantie
Schade
Diefstalverzekering e-bike
€2200,- bij diefstal
€300,- bij diefstal
Diefstalverzekering accu
€250,- bij diefstal
€250,- bij diefstal
Borg (alleen dagverhuur)
€250,-
€250,-

In de algemene voorwaarden vind je alle informatie over het tijdelijk huren van een e-bike.

Let op: gaat je e-bike kapot waardoor je er niet meer op kunt fietsen? Dan komen wij hem ophalen, tenzij de sleutel of accu ontbreekt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opladen van de batterij.

Abonnementen

  SMART SMART PLUS PREMIUM
Per maand

Overige tarieven

  Per e-bike
Helm
Telefoonhouder
€ 15,- per stuk, alleen in de winkel verkrijgbaar
Fietsslot
Kinderzitje achter (Yepp)
€7,50 per dag

FAQ

Ready to roll? Je kunt je nieuwe e-bike makkelijk en snel bestellen via de abonnementenpagina. Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen, leveren wij de e-bike zo snel mogelijk. De e-bike wordt doordeweeks tussen 09.00 tot 17.00 uur geleverd. De fiets mag door iemand anders dan de klant aangenomen worden, als diegene maar (een kopie van) een geldige legitimatie van de klant kan laten zien.

Voor 89,- per maand kun jij lekker zorgeloos rondrijden op een e-bike to go! Daarvoor krijg je een full servicepakket, diefstal verzekering, swapservice, supersnelle thuislevering en nog veel meer. Nieuwsgierig? Check hier wat je nog meer kunt verwachten als je kiest voor een e-bike to go abonnement.

We zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk weer een goede e-bike bij je voor de deur staat. Voor een vlotte afhandeling is het verstandig om schade zo snel mogelijk te melden op onze schadepagina. Na ontvangst krijgt onze chauffeur een melding en wordt er zo snel mogelijk een nieuwe e-bike bij je afgeleverd.

De afstand die je op een volle accu kunt afleggen is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de buitentemperatuur, het gewicht van de berijder, de bandenspanning en de rijstijl. Stel: je hebt een gemiddeld postuur, het is niet te koud en je banden zijn goed op spanning, dan kun je een actieradius van zeker 70 kilometer verwachten. 

E-bike to go is hét flexibele e-bike abonnement van Nederland. Je kunt het abonnement stopzetten wanneer je wilt. Er wordt nog één laatste maand gefactureerd na de opzegging.

Op de accu aan de rechterkant zit een ingang waar je de oplader kunt aansluiten. Je kunt de accu opladen wanneer deze in de e-bike is geplaatst of je kunt deze uit het frame schuiven en binnen opladen.

In slechts twee uur heb je de accu voor 80% opgeladen. Voor de volle 100% heeft de lader vier uur nodig.

E-bike gestolen? Vet irritant natuurlijk! We gaan je helpen, zodat jij zo snel mogelijk weer lekker kunt cruisen op je e-bike. Via deze pagina kun je de diefstal doorgeven. Wij hebben de volgende gegevens nodig om de aangifte te kunnen doen: fietsnummer, locatie, datum en een korte omschrijving van het voorval. Wij brengen per diefstal een eigen risico van €550,- in rekening: €300 voor de e-bike en €250 voor de accu. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een nieuwe e-bike to go.

Er is een mogelijkheid om een kinderzitje op onze e-bike te plaatsen. Echter is er maar 1 kinderzitje die past op onze e-bike: Yepp Maxi zadelbuisbevestiging. Je kunt dit kinderzitje zelf online bestellen en gemakkelijk monteren op de e-bike. 

Wij kunnen geen afscheid nemen van onze e-bikes. Het is dus niet mogelijk om de e-bike te kopen. We leveren de e-bike als abonnement, voor 89,- per maand kun je lekker zorgeloos rondrijden op een e-bike to go. Daarvoor krijg je een full servicepakket: diefstalverzekering, swapservice, super snelle thuislevering en nog veel meer!

Je mag de accu altijd opladen. Door het smart battery management system laadt de accu alleen de lege cellen. Je hoeft deze dus niet eerst leeg te rijden om op te laden.

De e-bike beschikt over 7 versnellingen. Je kunt de versnellingen eenvoudig bedienen via de schakelaar in je rechter handvat.

Natuurlijk, de e-bike past op de meeste fietsdragers. Het is altijd fijn om een e-bike tot je beschikking te hebben als je op vakantie bent.

De e-bike rijdt op topsnelheid 25 km/h, no sweat. Hierdoor is er geen helmplicht! 

De aan-knop bevindt zich op de accu. Om de e-bike aan te zetten moet je de knop minstens 3 seconden indrukken. Je weet zeker dat de e-bike aan staat als je de achterlichten ziet branden.

De facuur voor het abonnement wordt elke maand per email verstuurd.

Stel je vraag via het contactformulier. Je kunt ook tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17:00 een WhatsApp-berichtje sturen naar +31850043921.