Huur een
e-bike to go en zie
meer van de stad

Amsterdam is gemaakt om te fietsen

Waarom e-bike huren

Amsterdam is gemaakt om fietsen. De hoofdstad heeft meer dan vijfhonderd kilometer aan vrijliggende fietspaden en elke dag leggen haarinwoners daar ruim twee miljoen kilometer op af. Wil je Amsterdam echt ervaren, dan kun je niet zonder een fiets. Bij e-bike to go aan de Overtoom staat er daarom een voor je klaar. Een elektrische huurfiets waarmee je op je gemak de stad en de wijde omgeving kunt verkennen.

Meer dan het centrum

Amsterdam heeft alles wat je zoekt in stad. Geschiedenis, cultuur, barretjes en restaurants. Maar de stad is groter dan het historisch centrum. Sterker nog, daarbuiten gebeurt het.

Je bent er zo!

Te voet of met het openbaar vervoer kom je er niet zo snel, maar met een huurfiets van e-bike to go kun je alle kanten op. Van de weelderige jaren ’30-woningbouw in de Spaarndammerbuurt,naar de moderne architectuur van het KNSM-eiland, of de hypermoderne woontorens in Noord, op een e-bike ben je er zo.

Even rust

En zoek je groen en rust, dan hoef je geen genoegen te nemen met het overvolle Vondelpark. Met een e-bike sta je in tien minuten in het Amsterdamse Bos of aan de Sloterplas.

Huur een e-bike

Met een huurfiets van e-bike to go ben je koning te rijk in Amsterdam en ver daarbuiten. Voor € 17,- per dag ben je vrij om je eigen plan te trekken, en met een actieradius van 60 kilometerkom je zonder moeite op plekken waar je anders niet zou komen. E-bikes zijn fantastische toerfietsen, maar ook als je dichter bij huis wil blijven, is een huurfiets van e-bike to go ideaal. 

Ontbijten in het Westerpark. ‘S middags een terrasje aan de Amstel pakken, dineren bij de Goudfazant in Noord en afsluiten met een borrel bij Club Radion in Slotervaart – met een e-bike to go hoef je niets te missen en beleef je Amsterdam als nooit tevoren.