fbpx

The toughest
bike around

Dit maakt de e-bike build to last

Belt Drive

De tandwielaandrijving van de e-bike – ook wel de Belt Drive genoemd – is gemaakt van carbon. De Belt Drive wordt gezien als een grote innovatie binnen de fietsenwereld. In tegenstelling tot een traditionele fietsketting is de Belt Drive namelijk stil, schoon en duurzaam. Ook hoeft de Belt Drive nooit gesmeerd te worden en loopt hij altijd soepel. 

Geïntegreerde verlichting

Zoals bij ieder onderdeel van de e-bike to go is er ook voor de meest duurzame oplossing gekozen voor de verlichting. De LED-verlichting is namelijk in het frame gebouwd en hierdoor beschermd. Daarnaast is LED-verlichting van zichzelf energiezuinig. De verwachte levensduur van een LED-lamp is vier keer langer dan van een conventionele lamp.

Anti-lekbanden

De anti-lekbanden maken de e-bike superstevig. Deze extra laag voorkomt namelijk dat glasstukken en andere scherpe objecten de binnenkant raken en een lekke band veroorzaken. Naast bescherming, zorgen de banden ook voor extra comfort: de lucht in de binnenband vangt de schokken op, zodat je extra soepel fietst, waar de buitenband zorgt voor bescherming en grip tijdens het e-biken. 

XXL-accu

Met de XXL-accu kom je nog eens ergens. De 500 Watt accu is gemaakt van hoge kwaliteit lithium en heeft een actieradius van ten minste 70 kilometer. Oftewel: onder de juiste omstandigheden kun je een afstand van 70 kilometer afleggen, zonder dat je accu tussentijds hoeft te worden opgeladen. Alleen beschikbaar met ons Professional abonnement.