fbpx
e-bike to go
blog

Bezoek onze brand store in Amsterdam

In deze online tijden beseffen we ons des te meer hoeveel waarde het kan hebben om offline contact te maken. Daarom, én omdat we zo dol zijn op onze hoofdstad, heeft e-bike to go sinds kort ook een fysieke winkel midden in het bruisende Amsterdam.

Read more »
blog

Rijd een dagje mee met onze chauffeur Nico

Vanuit ons “HQ” in Amsterdam Noord bezorgen we bij e-bike to go elektrische fietsen
in heel Nederland: van Den Helder tot Maastricht en van Groningen tot Rotterdam.
Niet alleen onze e-bikes zien zo het hele land, ook de chauffeurs die jouw e-bike
komen brengen crossen van stad naar stad. Hoe zo’n dag eruit ziet? Rijd een dagje
mee met onze chauffeur Nico!

Read more »
blog

TERUG NAAR KANTOOR: VEILIG & FIT OP DE E-BIKE

Het was best even wennen, toen we in maart te horen kregen dat er zoveel mogelijk thuis gewerkt moest worden. Nu, twee maanden later, worden de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld – en dat brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Als we binnenkort weer naar kantoor mogen, hoe kan dat dan zo veilig mogelijk? Geen zorgen, want e-bike to go kan daarmee helpen.

Read more »
blog

E-BIKE LEASEN OF KOPEN? DIT ZIJN DE VERSCHILLEN

Wie elektrisch wil fietsen hoeft tegenwoordig niet meer per se een dure e-bike te kopen: ook e-bikes leasen is een mogelijkheid die steeds populairder wordt. Sta jij te popelen om op avontuur te gaan met een nieuwe e-bike, maar twijfel je welke vorm bij jou past? Misschien helpt dit overzicht je bij de keuze.

Read more »
blog

ACHTER DE SCHERMEN BIJ E-BIKE TO GO

E-bikes repareren, e-bikes leveren, e-bikes in elkaar zetten… Wij van e-bike to go staan ermee op en gaan ermee naar bed – nou ja, figuurlijk dan. Maarre, hoe doen we dat eigenlijk, en hoe ziet dat er allemaal uit? We proudly present: een uniek kijkje in de werkplaats van e-bike to go.

Read more »