Op dit moment zijn wij niet bereikbaar wegens een storing, wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk

Volg de Amstel
naar Ouderkerk

fietsroute

amstel
route

Als je als hoofdstad vernoemd bent naar een rivier, dan kun je wel stellen dat die rivier er niet zomaar eentje is. Deze e-bike route is dan ook volledig gewijd aan de Amstel, en volgt dit iconische water van de binnenstad helemaal tot aan het volgende dorp. In 27 kilometer word je getrakteerd op oer-Hollandse uitzichten, waar je vanaf jouw e-bike ongeveer twee uur van kunt genieten – that is, zonder een pauze bij een van de heerlijke picknick-plekken langs het water, natuurlijk.

Dit e-bike avontuur begint in het centrum: op de Stadhouderskade om precies te zijn. Via de Amsteldijk cross je richting het Amstelpark, waar je zelfs nog een pauze kunt houden voor een wandeling of een potje minigolf.

Zo niet, dan volg je de weg van het water door de Amstellandse polder, waar je je ogen uitkijkt naar een paar van de duurste villa’s van Amsterdam, en bereik je het idyllische Ouderkerk aan de Amstel. Via de andere kant van de Amstel keer je vervolgens weer terug naar de bruisende binnenstad van Amsterdam.

De hele route vind je in deze PDF, afkomstig van de website van I Amsterdam. Daar vind je overigens nog veel meer routes die je de stad laten ontdekken op een van onze vliegensvlugge e-bikes, dus doe er je voordeel mee!

TIP!

Huur een e-bike! Voor €17,- per dag ben je vrij om je eigen plan te trekken.