fbpx
e-bike to go

Got any quesions?

Voor al je vragen 😉

De afstand die je op een volle accu kunt afleggen is o.a. afhankelijk van verschillende factoren zoals buitentemperatuur, je eigen gewicht, de bandenspanning en je rijstijl. Stel, je hebt een gemiddeld postuur, het is niet te koud en je banden zijn goed op spanning – dan kun je een actieradius van zeker 70 kilometer verwachten. 

In slechts 2 uur heb je je accu voor 80% opgeladen. Voor de volle 100% heeft de lader 4 uur nodig.

Je mag de accu altijd opladen. Door het slimme battery management systeem laadt de batterij alleen de lege cellen. Je hoeft dus niet de accu eerst leeg te rijden om op te laden.

Ja! Wij bieden een optie om een kinderzitje achterop te monteren. Zo kun je met je e-bike kinderen vanaf 9 maanden – met een gewicht tot 22 kg – veilig vervoeren.

Wanneer er iets aan je e-bike stuk gaat, kun je dit melden op de schadepagina. Nadat we de melding hebben ontvangen, krijgt de chauffeur hiervan een bericht en wordt er meteen een nieuwe e-bike bij je afgeleverd.

Op de accu aan de rechterkant zit een ingang waar je de oplader kunt aansluiten. Je kunt de accu opladen op de e-bike of de accu uit het frame schuiven en binnen opladen.

Je zit nergens aan vast en met een opzegtermijn van 1 maand kun je stoppen wanneer je wilt.

De e-bike beschikt over 7 versnellingen. Je kunt de versnellingen eenvoudig bedienen via de schakelaar in je rechter handvat.

Natuurlijk, de e-bike past op de meeste fietsdragers. Het is altijd fijn om een e-bike tot je beschikking te hebben als je op vakantie bent.

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en onze voorraad leveren wij de e-bike binnen 2 dagen bij je thuis af. Lekker snel dus, daar houden we van.

Mail ons gelijk om dit door te geven op info@ebiketogo.nl. Wij hebben de volgende gegevens nodig om de aangifte te kunnen doen: fietsnummer, locatie, datum en een korte omschrijving van het voorval. Wij brengen per geval een eigen risico in rekening van €500, €250 voor de fiets en €250 voor de accu. Hierna ontvang je direct een nieuwe e-bike to go.

De e-bike rijdt op topsnelheid 25 km/h.

De aan knop bevindt zich op de accu. Om de e-bike aan te zetten moet je de knop minstens 3 seconde indrukken. Je weet zeker dat de e-bike aan staat als je de verlichting ziet branden.

De facuur voor het abonnement wordt elke maand per email verstuurd.

Mail ons je vraag naar info@ebiketogo.nl en wij nemen zsm contact met je op. Je kunt ook tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30) een WhatsApp-berichtje sturen naar +31850043921.