Op dit moment zijn wij niet bereikbaar wegens een storing, wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk

Cruise met
jouw e-bike
door AMSTERDAM

DĆ© lifehack voor iedereen die graag het meeste uit het leven in Amsterdam wil halen.

pick-up-point

Een e-bike
in AMSTERDAM

DĆ© lifehack voor iedereen die graag het meeste uit het leven in onze hoofdstad wil halen. Op een elektrische fiets van e-bike to go kom jij niet alleen sneller maar ook nog eens fitter de stad door, en ben je een stuk duurzamer bezig dan wanneer je de auto zou pakken. Goed voor jou, goed voor de mooie stad waarin je woont.

Op jouw manier door AMSTERDAM

E-bikes voor je
werk in AMSTERDAM

Eindeloze files, te laat op kantoor, gemiste afspraken, alle parkeerplaatsen volā€¦ In onze hoofdstad kan het drukke verkeer voor behoorlijk wat ongemak zorgen. Hoe fijn kan het dan zijn om ā€˜s ochtends je e-bike te pakken voor een relaxed tochtje naar je werk? Of bij kantoor op een elektrische fiets te springen voor een afspraak aan de andere kant van de stad? En isĀ fietsen jouw werk? Dan ben je op het juiste adres. Speciaal voor bikkels zoals jij hebben we het Smart, Smart Plus en Premium abonnement. Daarmee schakelen we nĆ³g een tandje bij, zodat jij non-stopĀ on the roadĀ kunt zijn.Ā 

Elektrische fiets
in AMSTERDAM

BijĀ e-bike to goĀ bieden we jou al deze voordelen in een flexibel e-bike abonnement, zodat jij zorgeloos op jouw elektrische fietsĀ AmsterdamĀ kunt veroveren. We leveren jou binnenĀ no timeĀ een perfecte elektrische fiets en als er iets mis is, komen we je helpen waar en wanneer je dat nodig hebt. En ondertussen sjees jij, uiteraard zonder al te veel inspanning, op onze hippe e-bike vanĀ Amsterdam-NoordĀ naar hetĀ Amsterdamse Bos. Wel de lusten, niet de lasten, zeg maar. En met een bereik van zeventig kilometer kun je aardig wat rondcrossen tussen deĀ Amsterdamse hotspots, dus daarmee zit ā€˜t ook wel goed.

Jouw elektrische
fiets in AMSTERDAM

Enthousiast? Snappen we. Maar een elektrische fiets kopen in Amsterdam is wel een flinke investering, waar lang niet alle bankrekeningen blij van worden. Precies daarom biedt e-bike to go jou een e-bike in abonnementsvorm voor nog geen negentig euro per maand. Daarmee zorgen we er niet alleen voor dat jij binnen 48 uur zoā€™n vette e-bike in Amsterdam voor je deur hebt staan, maar komen we ā€˜m ook fixen of omruilen als er wat mis is, en ben je gewoon verzekerd voor diefstal. Wel zo fijn, want in onze mooie, maar soms o zo chaotische hoofdstad kan er van alles gebeuren.

Op de e-bike Amsterdam ontdekken

E-bike to go is er niet alleen voor forensen, trendsetters of professional riders ā€“ ook als jij op bezoek bent in onze hoofdstad kan het een avontuur zijn om op de elektrische fiets Amsterdam te ontdekken. Met een e-bike krijgt sightseeing op de grachten een hele nieuwe dimensie en race je bovendien eenvoudig van de Kalverstraat naar het Rijksmuseum. Geen vermoeide voeten voor jou, en aan het eind van je avontuur lever je je e-bike weer gewoon bij ons in.

Amsterdam

Je kuntĀ hier jouw e-bike ophalen in de brand store, op de volgende dagen:

Maandag: Gesloten

Dinsdag van 10:00 tot 18:00 uur

Woensdag vanĀ 10:00 tot 18:00 uur

Donderdag vanĀ 10:00 tot 18:00 uur

Vrijdag vanĀ 10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag vanĀ 10:00 tot 18:00 uur

Zondag: GeslotenĀ