fbpx
e-bike to go

PROFESSIONAL

RIDERS & DELIVERY

Je bent een professional rider, daarom.

Professional riders kiezen voor een professioneel pakket. De snelste service, de beste verzekering en een onverwoestbare elektrische bezorgfiets. Intensief gebruik vraagt om betrouwbare, eersteklas gear. Wij leveren dat.

Je bent een professional rider, daarom.

Kwaliteit

Je fiets is je alles. Als professional rider moet je het hebben van je materiaal. Meters maken is geld verdienen, en daarom mag een bezorgfiets nooit stil komen te staan. Als alleen het beste goed genoeg is, vind je bij e-bike-to-go de bezorgfiets die je zoekt. Een delivery bike die er tof uitziet en niet stuk te krijgen is. Anti-lekbanden, een dubbelgelast frame, ingebouwde LED-verlichting, stootvaste spatborden: theworks. Onze e-bikes zijn gemaakt voor het zware werk. Onder alle omstandigheden kun je van je fiets op aan. Want gaat er toch iets mis, dan houden we je op de rit.

Lease

Kwaliteit komt met een prijs. Maar wie zegt dat je die prijs in een keer moet betalen? Bij e-bike to go bieden we professional riders een alternatief. Niks geen grote investering, maar een maandelijks opzegbaar leasen van de beste bezorgfiets die je maar kunt wensen. Een onverwoestbare premium e-bike voor nog geen tachtig euro per maand – en voor dat geld ben je ook verzekerd van gemak en continuïteit. We leveren je nieuwe fiets thuis bij je af, op een moment waarop het jou schikt. En gaat ‘ie kapot, dan komen we graag nog eens langs om je delivery bike om te wisselen voor een nieuwe. Wat heet, we komen direct.

Professioneel abonnement

Professional riders die een tandje bij willen schakelen, kiezen voor een professioneel abonnement. Voor een tientje extra – € 89.- per maand, inclusief btw – rijd je gegarandeerd voorop. Letterlijk, want bij een professioneel abonnement ontvang je een XXL-batterij en een snellader die de laadtijd halveert. Een tweede accu (tijdelijk langere levertijd) kun je tegen voordelig tarief bijhuren bij je elektrische bezorgfiets, en als er iets gerepareerd moet worden, helpt Priority Service je als eerste weer op weg. Gebeurt er iets tijdens de rit, of wordt je fiets gestolen, geen zorgen. Met Delivery PRO Insurance is je gehuurde elektrische bezorgfiets op elk moment verzekerd. Ook dat rijdt wel zo prettig.

Voordelen professioneel abonnement

Voor  89.- per maand (incl. BTW) krijg jij de extra service die je nodig hebt

Gegarandeerd XXL-batterij

Wil jij in 1 dag zoveel mogelijk kilometers op een volle batterij maken? Met een professioneel abonnement ontvang je gegarandeerd een XXL-batterij.

Snellader

Bij een professioneel abonnement zit een snellader inbegrepen, die de laadtijd halveert. De accu is binnen 4 uur weer helemaal volgeladen.

Delivery verzekering​

Met de insurance PRO verzekering ben en blijf je verzekerd. Zowel voor ritten als voor diefstal. Daarnaast ontvang je accu garantie.

Tweede accu

Als professional rider kun je een tweede accu  huren tegen een laag tarief. Interesse? Stuur een mail naar info@ebiketogo en wij sturen je de voorwaarden. (Tijdelijk langere levertijd.)

Priority service

Reparatie aan je e-bike nodig? Als professional rider ben je met de priority service zo snel mogelijk weer op de weg.

Maandelijkse factuur

Bij ons ontvang je iedere maand je factuur. Gewoon via de mail.

Hoe het werkt

Aanmelden

We nemen uiterlijk 2 dagen na je aanmelding telefonisch contact met je op. Wil je direct gebruik maken van je e-bike? Dan plannen we een moment in waarop je deze kunt komen ophalen.

Super service

Het professionele abonnement houdt in dat je de beste service van ons kunt verwachten. Bij een defect zorgen we dat je e-bike zo snel mogelijk wordt gefixt, zodat jij deze weer kunt gebruiken voor werk.

Maandelijks opzegbaar

Heb je je e-bike niet meer nodig? Of wil je je abonnement tijdelijk stopzetten? Het e-bike to go abonnement is superflexibel, dus maandelijks opzegbaar.

FAQ

Voor 89,- per maand kun je gebruikmaken van het e-bike to go abonnement voor professionals. Dit betekent: snellere service, een goede verzekering en professionele gear. 

Ready to roll? Je kunt je nieuwe e-bike makkelijk én snel bestellen via de aanmeldpagina.  Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen, maken we een afspraak om je e-bike af te leveren. Heb je de e-bike direct nodig? Dan kun je deze ook komen ophalen op ons HQ. 

Je zit nergens aan vast en met een opzegtermijn van 1 maand, kun je stoppen wanneer je wilt.

Op het moment dat je een e-bike abonnement bij ons afsluit, krijg je naast de e-bike ook een oplader en een sleuteltje mee om je XXL- batterij los te koppelen en op te laden. 

Het duurt 4 uur om je batterij volledig op te laden. Daarnaast ontvang je bij het e-bike to go abonnement voor professionals een snellader die de laadtijd van je batterij halveert. 

De afstand die je op een volle accu kunt afleggen is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de buitentemperatuur, het gewicht van de berijder, de bandenspanning en de rijstijl. Stel, je hebt een gemiddeld postuur, het is niet te koud en je banden zijn goed op spanning, dan kun je een actieradius van zeker 70 kilometer verwachten. 

We zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk weer een goede e-bike bij je voor de deur staat. Voor een vlotte afhandeling is het verstandig om schade zo snel mogelijk te melden op onze schadepagina. Na ontvangst krijgt onze chauffeur een melding en wordt er meteen een nieuwe e-bike bij je afgeleverd. 

E-bike gestolen? Vet irritant natuurlijk! We gaan je helpen, zodat jij zo snel mogelijk weer lekker kunt cruisen op je e-bike. Mail ons gelijk om dit door te geven op info@ebiketogo.nl. Wij hebben de volgende gegevens nodig om de aangifte te kunnen doen: fietsnummer, locatie, datum en een korte omschrijving van het voorval. Wij brengen per diefstal een eigen risico van €500,- in rekening. Bij alleen de e-bike is het eigen risico  €250,- en bij alleen de accu is het eigen risico  €250,- . Zodra je je eigen risico hebt voldaan, ontvang je direct een nieuwe e-bike to go.

Mail ons je vraag naar info@ebiketogo.nl en wij nemen zsm contact met je op. Je kunt ook tijdens kantoortijden bellen naar: +31 (0) 20 435 75 53.