Op dit moment zijn wij niet bereikbaar wegens een storing, wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk


Kom met ons
in contact

FAQ

Ready to roll? Je kunt je nieuwe e-bike makkelijk en snel bestellen via de abonnementenpagina. Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen, leveren wij de e-bike zo snel mogelijk. De e-bike wordt doordeweeks tussen 09.00 tot 17.00 uur geleverd. De fiets mag door iemand anders dan de klant aangenomen worden, als diegene maar (een kopie van) een geldige legitimatie van de klant kan laten zien.

Voor €21,50 per week heb je al een e-bike to go, inclusief onderhoud en basisdekking. Voor maar €4,50 per week extra heb je een all-risk schadedekking. Dit allemaal met onderhoud en supersnelle omruilservice. 

We zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk weer een goede e-bike bij je voor de deur staat. Voor een vlotte afhandeling is het verstandig om schade zo snel mogelijk te melden op onze schadepagina. Na ontvangst krijgt onze chauffeur een melding en wordt er zo snel mogelijk een nieuwe e-bike bij je afgeleverd.

De afstand die je op een volle accu kunt afleggen is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de buitentemperatuur, het gewicht van de berijder, de bandenspanning en de rijstijl. Stel: je hebt een gemiddeld postuur, het is niet te koud en je banden zijn goed op spanning, dan kun je een actieradius van zeker 70 kilometer verwachten. 

E-bike to go is hét flexibele e-bike abonnement van Nederland. Je kunt het abonnement stopzetten wanneer je wilt. Na opzegging betaal je nog een maand door. 

Op de accu aan de rechterkant zit een ingang waar je de oplader kunt aansluiten. Je kunt de accu opladen wanneer deze in de e-bike is geplaatst of deze uit het frame schuiven en binnen opladen.

In slechts twee uur heb je de accu voor 80% opgeladen. Voor de volle 100% heeft de lader vier uur nodig.

E-bike gestolen? Vet irritant natuurlijk! We gaan je helpen, zodat jij zo snel mogelijk weer lekker kunt cruisen op je e-bike. Via deze pagina kun je de diefstal doorgeven. Wij hebben de volgende gegevens nodig om de aangifte te kunnen doen: fietsnummer, locatie, datum en een korte omschrijving van het voorval. Wij brengen per diefstal een eigen risico van €650,- in rekening: €300 voor de e-bike en €350 voor de accu. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een nieuwe e-bike to go.

Er is een mogelijkheid om een kinderzitje op onze e-bike te plaatsen. Echter is er maar 1 kinderzitje die past op onze e-bike: Yepp Maxi zadelbuisbevestiging. Je kunt dit kinderzitje zelf online bestellen en gemakkelijk monteren op de e-bike. 

Wij kunnen geen afscheid nemen van onze e-bikes. Het is dus niet mogelijk om de e-bike te kopen. We leveren de e-bike als abonnement, voor €19,50* (*actietarief) rijd je al lekker zorgeloos rond op een e-bike to go. Daarvoor krijg je onderhoud en supersnelle omruilservice. 

Je mag de accu altijd opladen. Door het smart battery management system laadt de accu alleen de lege cellen. Je hoeft deze dus niet eerst leeg te rijden om op te laden.

De e-bike beschikt over 7 versnellingen. Je kunt de versnellingen eenvoudig bedienen via de schakelaar in je rechter handvat.

Natuurlijk, de e-bike past op de meeste fietsdragers. Het is altijd fijn om een e-bike tot je beschikking te hebben als je op vakantie bent.

De e-bike rijdt op topsnelheid 25 km/h, no sweat. Hierdoor is er geen helmplicht! 

De aan-knop bevindt zich op de accu. Om de e-bike aan te zetten moet je de knop minstens 3 seconden indrukken. Je weet zeker dat de e-bike aan staat als je de achterlichten ziet branden.

Je facturen worden wekelijks per mail naar je verstuurd.

Stuur ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00) een WhatsApp-berichtje naar +31850043921. 

VIND JOUW LOCATIE

We zien je graag bij een van onze locaties. Maak van tevoren wel even een afspraak.

INSTRUCTIE VIDEO

VRAGEN?

Whatsapp
+31 85 00 43 921​

Phone
+31 85 130 05 78

Mail
info@ebiketogo.nl


Kom met ons
in contact

wat is je vraag?

Klik hier voor het melden van schades of diefstal of het opzeggen van je abonnement. Heb je een andere vraag? Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. 

Contact NL

Vanwege Covid-19 kun je alleen op afspraak de in de winkel terecht.

Brand Store

Overtoom 572

1054 LN Amsterdam

WhatsApp

Neem nu contact op
Maandag t/m vrijdag
9:00-17.00

Telefoon

Bel: +31 85 130 05 78
Maandag t/m vrijdag
9:00-17.00