fbpx

DE VERSCHILLEN TUSSEN HET CONSUMENT EN PROFESSIONAL ABONNEMENT

Welk abonnement moet je kiezen? We hebben bij e-bike to go twee varianten. Eentje voor de consument en eentje voor de professionele rider, de heavy users. Wat past het beste bij jou? We geven je wat meer informatie om je keuze makkelijker te maken.

Kies wat past bij jouw behoeften

Het belangrijkste is dat jij in controle bent. Stel: je wil in het weekend lange tochten maken door de natuur. Je gebruikt de fiets dus niet per se voor je werk. Toch wil je zeker zijn dat je niet met een lege accu langs een rivier staat. Snappen we. Iedereen kan daarom kiezen voor een Professional abonnement. Andersom geldt hetzelfde. Kies simpelweg voor wat het beste bij jou past.  

Overeenkomsten e-bike abonnementen

Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud. Het full servicepakket betekent dat je e-bike altijd in topvorm is. Zo wisselen wij je fiets bij jou thuis om wanneer hij bijvoorbeeld een lekke band heeft. Zelfs bij diefstal staat er zo snel mogelijk een nieuwe voor je deur. Ook ben je, los van het eigen risico*, verzekerd tegen diefstal.

Verschillen e-bike abonnementen

Het Professional abonnement beschikt over een snellader die wordt bijgeleverd. Zo is jouw accu binnen vier uur volledig opgeladen. Kies je voor het Consument abonnement, dan moet je rekening houden met vijf uur laadtijd. Ook is er een verschil tussen de accu’s zelf. Met een Consument abonnement kun je afstanden van 30-40 kilometer afleggen. De Professionals kunnen liefst 60-70 kilometer lang op slechts één accu rijden. Bij een Professional abonnement kun je met minder laadtijd dus een stuk verder fietsen. Een win-win voor slechts tien euro extra. De Consumentvariant kost namelijk 79 euro per maand. Voor de Professionalvariant ben je 89 euro kwijt. 

*eigen risico: €250,- voor accu en €250 voor e-bike

Ben jij er al uit welk abonnement het beste bij jou past? Meld je dan aan voor het Consumenten abonnement of voor het Professional abonnement

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn