fbpx
e-bike to go

ONGEDULDIG? HAAL JOUW E-BIKE OP BIJ EEN VAN ONZE PICK-UP POINTS

Voor de lucky few in Den Haag en Rotterdam en omgeving hebben we nog iets veel beters dan onze (toch al snelle) levering: in deze steden kun je je e-bike de komende tijd zelf komen ophalen, en er vliegensvlug mee naar huis crossen.

Pick-up Points in Den Haag en Rotterdam

Eerlijk is eerlijk: als je eenmaal dat abonnement hebt afgesloten, wil je die e-bike natuurlijk zo snel mogelijk hebben. Snappen we. Met onze snelle levering zorgen we daar natuurlijk al voor, maar voor de lucky few in Den Haag en Rotterdam en omgeving hebben we nog iets veel beters. Daar kun je je e-bike namelijk zelf komen ophalen bij een van onze Pick-up Points, en er vliegensvlug mee naar huis crossen.

Haal ‘m op 

Het is heel simpel: nadat je een abonnement bij ons af hebt gesloten, nemen wij  contact met je  op en geef je aan ons door dat je je e-bike zelf wilt komt halen bij een van de Pick-up Points. Hiervoor hebben we in Den Haag en Rotterdam verschillende gelegenheden, dus jij kiest zelf wat jou het beste uitkomt. Bij het Pick-up Point zorgen we vervolgens dat jouw e-bike startklaar staat en je er meteen mee op pad kunt. Kun je ‘m meteen even testen. Klinkt dat niet heerlijk? Niet thuisblijven voor de bezorging, geen moeilijk gedoe met levertijden, en als je het een beetje goed plant, heb je hem nog sneller in je bezit ook.

Wie, wat, waar?

In Den Haag staan we de komende maand maar liefst 5 keer op het Malieveld, en in Rotterdam kun je op de Wilhelminakade terecht. Bekijk het overzicht van data, tijden en precieze locaties hieronder.

Rotterdam

Je kunt hier jouw e-bike ophalen aan de Wilhelminakade, op de volgende dagen:

  • Woensdag 1 april van 15:00 tot 18:00
  • Woensdag 8 april van 15:00 tot 18:00
  • Woensdag 15 april van 15:00 tot 18:00
  • Woensdag 22 april van 15:00 tot 18:00

Den Haag

Je kunt hier jouw e-bike ophalen op de Koekamplaan 6, op de volgende dagen:

  • Donderdag 2 april van 15:00 tot 18:00
  • Donderdag 9 april van 15:00 tot 18:00
  • Donderdag 16 april van 15:00 tot 18:00
  • Donderdag 23 april van 15:00 tot 18:00

Maak je afspraak

Zoals je ziet kun je in beide steden al snel terecht om je nieuwe e-bike op te halen. Sterker nog, ons team staat deze woensdag al voor je klaar in Rotterdam, dus het is hoog tijd om knopen door te hakken. Wil jij ook sneller, fitter, relaxter én milieuvriendelijker op pad, en wil je bovendien niet te lang meer wachten? Sluit hier je abonnement af en dan zien we je graag deze week nog bij een van onze Pick-up Points. Tot dan!