fbpx

Op dit moment zijn wij niet bereikbaar wegens een storing, wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk

Nieuwe abonnementen
e-bike to go

Smart plus &
Premium

Gebruikersschade, zoals bijvoorbeeld een lekke band of een kapotte rem, wordt altijd door ons gedekt, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar het kan natuurlijk zijn dat je een keer een paaltje, auto of ander object over het hoofd ziet. Met als gevolg: schade. Een flinke slag in je wiel of een kromme voorvork moeten door onze handige jongens in de werkplaats toch echt gerepareerd worden. Precies voor deze schades hebben wij twee nieuwe abonnementen geïntroduceerd: het Smart Plus en Premium-abonnement.

Het Smart Plus-abonnement 

Als je je nou helemaal geen zorgen wil maken over een eigen bijdrage bij een schade is dit het ideale abonnement! Dit is de deal: wij dekken 100% van alle schades die je maakt aan de e-bike inclusief de schade aan de accu. En we rekenen daar dus ÔéČ0,- Eigen Risico voor op de veroorzaakte schade. Helemaal niets dus! Goede deal toch? Dat dachten wij ook. Het Smart Plus-abonnement kost ÔéČ109,- per maand.

Ik wil dit! Hoe werkt dat? 

  • Ben je al klant? Kom dan naar een Pick-up Point of naar onze winkel in Amsterdam. Wij checken je e-bike op eventuele schade en we activeren je Smart Plus-abonnement.
  • Nog geen klant? Kies voor het Smart Plus-abonnement op onze website!

We gaan er vanuit dat je voorzichtig met de fiets omgaat. Maar rij je schade? Dan kun je dat via deze link melden en we dan nemen we contact met je op.

Het Premium-abonnement

Wil je nou ├ęcht helemaal zorgeloos op pad? Dan hebben ook nog ons Premium abonnement. Klinkt fancy? Dat is het ook. We dekken namelijk 100% van al je schades maar je bent ook nog eens 100% gedekt bij diefstal. Wel geldt: je moet je fietssleutel kunnen inleveren zodat wij zeker weten dat je de fiets wel op slot hebt gezet. Het Premium-abonnement kost ÔéČ149,- per maand.

Geïnteresseerd? Bekijk dan de verschillende abonnementen op onze website.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn