fbpx
e-bike to go

E-BIKE TO GO BIEDT UITKOMST VOOR HORECA
IN TIJDEN VAN CORONAVIRUS

Steeds meer restaurants starten een eigen bezorgdienst om de coronacrisis door te komen. Maar hoe pak je dat aan? En nog beter: hoe doe je dat zonder grote investeringen? Daar komt e-bike to go om de hoek kijken. 

Laag risico voor horeca

Een elektrische fiets is een ideaal vervoersmiddel om eten te bezorgen, zeker in de stad. Maar voor de aanschaf van een e-bike ben je al snel zo’n € 1800 kwijt. Voor een restaurant dat net haar belangrijkste inkomstenbron is verloren, is dat een enorm bedrag. Zeker als je meerdere fietsen nodig hebt. 

Maar het kan ook anders. Bij e-bike to go kun je voor €79,- per maand een abonnement afsluiten op een onverwoestbare premium e-bike. Zo kun je snel – we leveren binnen enkele  dagen – aan de slag, en kunnen je gasten weer genieten van jouw heerlijke maaltijden. Liever nog sneller op pad? Dan kun je je e-bike ook ophalen in onze winkel in Amsterdam. En als je restaurant na de crisis weer open mag, dan kun je gemakkelijk je maandabonnement weer stopzetten. Als je tegen die tijd tenminste nog zonder wilt :-).

Professioneel abonnement

Professionele bezorgers die net dat beetje extra willen, gaan voor een professioneel abonnement. Voor een tientje extra (€ 89,- per maand, inclusief btw) ben je altijd on the road. Bij het professionele abonnement is een XXL-batterij inbegrepen, net als een snellader die de laadtijd halveert. Gebeurt er iets tijdens de rit, of wordt je fiets gestolen? Geen zorgen: met de Priority Service is je e-bike binnen een mum van tijd weer gerepareerd of vervangen.

Switchen naar bezorgen: hoe doe ik dat?

Hoewel je natuurlijk kunt werken via platforms zoals Uber Eats of Thuisbezorgd, betekent dit ook dat je daarvan afhankelijk bent én een deel van je opbrengst moet afstaan. Met je eigen e-bikes ben je veel flexibeler en profiteer je maximaal van je nieuwe bezorgdienst. En als je denkt dat het opzetten ervan alleen maar gedoe is: think again. 

Met deze 3 stappen helpen we jouw eigen bezorgdienst moeiteloos op weg:

1. Zet de praktische zaken op een rijtje en hak knopen door

Beslis hoe je bestellingen gaat aannemen (online, telefonisch, via social media, of allemaal?) en zorg voor een duidelijk overzicht hierin om chaos te voorkomen. Baken een behapbaar bezorggebied af, zodat je kunt wennen aan je nieuwe methode en goede service kunt garanderen. Denk ten slotte na over je bezorgers: wie weet is je bediening hier wel voor in, zodat zij ook weer aan de slag kunnen!

2. Sluit je abonnement(en) af

Als je plannetje klaar ligt, is het tijd om tot actie over te gaan: omdat het een paar dagen duurt om de e-bike(s) te leveren, sluit je je abonnement(en) meteen af. Bedenk dus hoeveel e-bikes je nodig hebt om je doelen te bereiken en beslis daarbij ook of je voor een standaard abonnement gaat, of een tandje harder wil knallen met het professionele pakket. Het afsluiten is gelukkig heel makkelijk en in een mum van tijd gebeurd, maar als je hulp nodig hebt bij welke beslissing dan ook, aarzel dan niet om ons te WhatsAppen (+31 85 00 43 921) of te mailen (info@ebiketogo.nl).

3. Kondig jezelf aan – en start!

Terwijl wij aan de slag gaan voor jouw levering, heb jij mooi de tijd om te bedenken hoe je dit heugelijke nieuws naar buiten gaat brengen. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk klanten laten weten dat je nog steeds in business bent, maar dan op de e-bike. Dit kan via je social media-kanalen en mond-tot-mondreclame, maar je kunt bijvoorbeeld ook flyers meegeven bij bestellingen – al dan niet met een introductiekorting. Zodra het balletje begint te rollen, weet iedereen binnen no time dat jouw heerlijke maaltijden nog steeds beschikbaar zijn.

Zie je wel! Dat bezorgen is een eitje, helemaal met zo’n flexibel e-bike abonnement. Geen grote investeringen, geen ingewikkelde eisen vanuit bestaande bezorgdiensten en supersnel weer op pad: met e-bike to go komt jouw restaurant deze onzekere tijden wel door. Bestel hier jouw abonnement en we helpen je graag zo snel mogelijk op weg – letterlijk 😉

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn